DSC_0976_ DSC_0826_ DSC_0931_ DSC_0849_DSC_0956_ DSC_0833_ DSC_0876_DSC_0959_
C
oat Vivikes Top & pants H&M Watch WaldorCompany here iPhone Case Velvet Caviar here Sneakers Junkyard

Det er så deilig å endelig være her. Så mye har jeg opplevd på en dag. Jeg har fått sett hele byen fra en av Chicagos høyeste bygninger. Jeg har spasert til enden av Navy Pier, og the Bean ligger rett utenfor hotellrommet. Første dagen i Chicago er vel overstått, og jeg gleder meg til å oppleve mer. Det å komme til en by som aldri står stille, med trafikk og latter som høres gatelangs helt fra du står opp til du går og legger deg, er så behagelig. Du vet at du alltid har noen rundt deg. Til forskjell fra New York er menneskene i Chicago mye vennligere. Folk på gaten smiler mye mer, selv om hverdagen virker nok så travel her. NYC har til nå alltid vært min favoritt, men tro det eller ei, Chicago er ikke så verst det heller.

/ reklame