DSC_0512_DSC_0823_DSC_0801_DSC_0816_
For en stund tilbake var jeg en tur hos frisøren min på Studio Alf avd Vika som ligger like ved Aker brygge. Cappucino og massasjestoler er inkludert, og jeg nyter behandlingen like mye hver gang! Min faste frisør heter Katja, og det er alltid like koselig å komme inn for en behandling hos henne da det blir noen uker mellom hver gang. De siste gangene har jeg ønsket å lysne håret da de andre behandlingene har vært før sommeren. Nå som det går mot vinter og mørketid har jeg lyst til å få litt mer spill i håret. Selv har jeg en god blanding av mørkeblondt og lysebrunt, og utover høsten pleier håret mitt som mange andres å automatisk bli mørkere. Jeg har alltid vært blond og finner det mest naturlig på meg selv, men med tiden ser jeg selv at de mørke tonene gir en finere glød til huden min. Selv om jeg antakeligvis ikke ville valgt å farge håret mitt helbrunt. Been there, done that – Det varte ikke mer enn noen uker. Rett og slett fordi jeg ikke følte meg helt som meg selv med det. Nå skal det sies at jeg har holdt det ganske safe de siste årene, det går kun i blondering, haha.

Denne gangen farget vi hodebunnen og litt mer mørkere, mens tuppene ble lysnet. Jeg er superfornøyd med resultatet denne gangen! Det føles ut som jeg har funnet litt mer ut av hvilke fargetoner som passer til ansiktet mitt. Med det mørke så ønsker jeg egentlig å farge flere deler av håret for å utforske litt. Om ikke velge en mørkere tone. Håret mitt har ikke hatt store forandringer iløpet av de 5 siste årene. Hva med å bare ta en sjans å totalforandre det? Kanskje jeg angrer, men da vil hvilken som helst pris være verdt forandringen, spør du meg. Likevel handler det vel om tilvendingen. Karamellfarget hår med litt mørkere toner innimellom er så fint, spesielt for vinteren da kroppen ikke får like mye sol som om sommeren.

Tidligere innlegg jeg har skrevet om Studio Alf Vika finner dere her. Kan være verdt å ta en titt på om du ønsker å blondere håret ditt, eller rett og slett bare finne noen gode hårprodukter. Enten du sliter med fett hår, eller tørt og skadet hår.

Ta en titt innom facebooksiden dems for å se resultater og tilbud her.

For timebestilling, ring: 22 83 96 00 (Studio Alf avd Vika) – Du kan også bestille via Web her
DSC_0603_
DSC_0621_2DSC_0621_1
T
op from Americandreams here

/ reklame