DSC_0664_DSC_0452_DSC_0683_DSC_0258_DSC_0695_
Jumpsuit Americandreams here Watch Triwa

Tiden går så fort! Waw dere, vi er faktisk midt i september. Så mye har skjedd siden ferien tok slutt, og jeg har flere ting jeg gjerne skulle delt med dere. For en liten stund tilbake tok jeg turen innom You Gotta Love It Tattoo i Oslo. Endelig har tatovering grodd, så nå har jeg muligheten til å vise dere den. Selv valgte jeg å gå for noe så enkelt som «vivre la vie» på ribbena. Litt klisjé kanskje, men setningen sier så mye. Det er fransk og betyr «lev livet».

VIXEN_NOMINASJON_GIF_1
Nomineringen av Vixen Blog Awards har startet, og etter 3 år med blogging ville det vært morsomt å endelig oppleve det! Har et ønske om å nomineres til enten «årets moteblogg» «årets beautyblogg» eller «årets instagram». Jeg ville vært evig takknemlig! Nominer meg gjerne ved å klikke på denne linken.