DSC_0074_
DSC_0077_DSC_0076_
DSC_0070_12Top & body chain Ebay Pants Junkyard here Shoes Minelli here Watch Waldor&CO here

For litt over en uke siden var jeg igjen innom Studio Alf på Vika i Oslo. Denne gangen for å fortsette blekingen av håret. Det er utrolig hvordan håret har holdt seg. Det føles ikke slitt på noen måte. Jeg har et ønske om å få det askeblondt, eventuelt grått, men likevel tør jeg ikke å gå over til en plutselig forandring. Hva om jeg ikke kler det? Da har jeg gitt håret mitt en hard gjennomgang, uten noen nytte. Har likevel lyst til å bare gå for det, bare prøve noe nytt, så får jeg heller bare angre i ettertid. I  tillegg til det har jeg fått superhekta på ornamentaltatoveringer. Jeg kunne fyllt hele kroppen min med det. Men; tilbake til poenget. Hva jeg gjør videre med håret har jeg enda ikke bestemt meg for. En stor mulighet for at det blir grålig – om det er et feilgrep vet jeg at jentene på Studio Alf klarer å behandle håret mitt godt nok til at det holder seg like mykt.

For å holde håret vedlike bruker jeg Olaplex 1-2 ganger i uken. Den er til for å styrke håret, noe som trengs etter flere behandlinger hos frisøren. Jeg skrev mer om pleie av hår i et tidligere innlegg, dere kan se det her.

Studio Alf har en rekke salonger rundt omkring i Norge, blant annet i Ski, Drammen, Stavanger og flere rundt omkring i Oslo. Du kan blant annet bestille time her, eller til salongen på Vika ved å ringe: 22 83 96 00. Ta en titt innom facebooksiden dems for å se resultater og tilbud – her.

For timebestilling, ring: 22 83 96 00 (Studio Alf avd Vika) eller her (Alle salonger)

// sponset behandling