DSC_0341_fish_ DSC_0345_
Mens vi var i Rhodos var vi så heldig å få bo i en av de flotteste villaene jeg har sett. Leiligheten vår var lys og fin, veldig åpen og moderne. Uteplassen var fylt med solsenger og en sittegruppe plassert under et stråtak. Ulempen var at leilighetene lå en time utenfor Rhodos by, i Lindos, men dette gjorde at vi fikk opplevd mer av Rhodos’ historie. Når jeg dro på turen hadde jeg ingen anelse om hva stedet hadde å by på. Severdighetene, maten og bygningene var så mye flottere enn forventet – Så klart ikke på alle steder, men leter man lenge nok vil man finne noe som er verdt å oppleve. Leilighetene er en severdighet i seg selv. Det var nærmest et paradis. Link til leilighetene her.
DSC_0839_ DSC_0866_ IMG_1170_
I
 og med at vi bodde en time på utsiden av byen, hvor sentrum inneholdt noen tomme resturanter og små dagligvarebutikker, ble det en liten kjøretur for å få en bedre matopplevelse. En av de siste kvelden kom vi over en resturant som lå 4-5 min unna leiligheten vår med bil, som het Coralli. Frem til det hadde vi bare funnet resturanter med veldig enkle menyer, ganske likt som hva du får i Norge – mens denne hadde den desidert flotteste maten jeg har smakt på lenge. Hvem hadde trodd at Rhodos kunne by på så eksklusiv mat? Selv hadde jeg ikke forventet det, i det hele tatt. Coralli er også et hotell. Absolutt et sted jeg kunne tenke meg å reise igjen. En vakker utsikt og himmelsenger ved strandkanten.

baren-800x533P5060001
M
idt under turen bestemte vi oss for å en natt overnatte inne i Rhodos by. Eieren av hotellet heter Jonas og han var så hyggelig å ga oss et rom hver for en natt. Hotellet ligger perfekt til iforhold til uteliv og resturanter, det ligger midt i mellom, med en litt lengre gåavstand til shoppinggatene. Ønsker du å bo sentralt kan Svea Hotell by på dobbeltrom fra 350 kr i juni måned. Det er nokså moderne rom, og de har en veldig ren stil. De har fri Wi-fi, og det er aircondition på hvert rom. Lobbyen er Vogue-inspirert, og designet er behagelig. Personalet var veldig behjelpelig, her har jeg ingenting å klage på.

For mer informasjon om hotellet, og booking kan du klikke deg inn her.

Bilder fra Svea Hotell er lånt fra Ida Svean og Marlene Sanness
(sponset opphold)