DSC_0241_DSC_0242_
Nå som det går mot sommer, går det mot lysere tider og lysere hår. Selv blekner håret mitt veldig om sommeren, og jeg har til nå gått med fjorårets solblekede hår – og med «vinterfargen» har jeg fått en slags ombre. I min motsetning trives jeg best som blond, og forrige fredag fikk jeg endelig gjort noe med det. Til nå har jeg ikke tørt å ta turen innom en frisørsalong med tanke på de høye kostnadene som kan være totalt bortkastet om resultatet ikke blir som ønsket. Flinke Katja på Studio Alf avd Vika i Oslo klarte å få det akkurat slik jeg hadde tenkt meg, og jeg er veldig fornøyd! I første omgang ble håret en nyanse lysere, og jeg fikk fjernet mesteparten av etterveksten slik at det nå er en mer jevn farge. Tanken er å få det ordentlig askeblondt, det er så fint! Lokalet har en ren og moderne stil med et veldig trivelig personale – og en utsøkt cappucino. Jeg følte meg som en prinsesse der jeg satt pakket inn i folie, haha. For ikke å glemme massasjestolene du sitter i under vask av håret. Kun det beste hos Studio Alf Frisører.

Studio Alf har en rekke salonger rundt omkring i Norge, blant annet i Ski, Drammen, Stavanger og flere rundt omkring i Oslo. Du kan blant annet bestille time her, eller til salongen på Vika ved å ringe: 22 83 96 00. Ta en titt innom facebooksiden dems for å se resultater og tilbud – her.

DSC_0262- DSC_0284_
Joico Treatment – KMS Treatment – KMS Heatning Spray – KMS Dry Shampoo

Når man velger å farge eller stripe håret er etterbehandlingen (super)viktig! For min del er et sunt og fint hår minst like viktig som alt annet, og for å holde det sunt er gode produkter også veldig viktig. KMS er min personlige favoritt. Produktene er alltid med på å skape et fint og mykt resultat. I en stressende hverdag gjelder det å ha noen triks for å spare tid – Tørrshampo er min revolusjon. Verdens beste tørrshampo er fra KMS, den etterlater et så naturlig resultat. Mange er kanskje kjent med at tørrshampo gjør håret hvitt – denne er så godt som gjennomsiktig og holder lenge.

Så ofte som jeg krøller håret er jeg avhengig av en varmebeskyttende spray, og denne gjør det den skal og litt ekstra. Den både lukter godt, beskytter håret mot varme og gjør at resultatet holder seg bedre. Til etterbehandlingen av håret bruker jeg to forskjellig kurer som jeg pleier å variere litt på. En fra KMS som reparer blondt hår, og er med på å tone ut fargen ved å redusere gulskjær i håret. Kuren fra Joico er med på å reparer fuktbalansen i tørt og skadet hår. Absolutt å anbefale! Alle produkter får du kjøpt hos Studio Alf sine salonger.

For timebestilling, ring: 22 83 96 00 (Studio Alf avd Vika) eller her (Alle salonger)