DSC_0157_DSC_0135_
Bralette Yhush here, panties Yhush here

Fikk verdens fineste undertøy tilsendt forrige dagen. Har lenge ønsket meg en sort blondebh i god kvalitet, og endelig har jeg en! Yhush er et svensk merke med en masse lekkert undertøy. Favorittene mine er undertøyet over, og jeg angrer ikke et sekund på valget. Undertøyet sitter perfekt på! Gleder meg til å kunne kombinere bhen med en loose skjorte, eller rett og slett bare bruke det som en overdel på en varm sommerdag. Foreløpig leverer ikke Yhush til Norge, men det skal være på plass om en måned eller to – Så det er bare å glede seg!

Got incidentally the world’s finest lingerie the previous day. A black lace bra in good quality has been on my wishlist for a while now, and finally I have one! Yhush is a Swedish brand with a lot of sexy underwear. My favorites are the beauties above, and I’m absolutely in love! The lingerie fits perfectly! Looking forward to combining the bralette with a loose shirt, or simply use it as a top on a hot summer day.