DSC_0090_1DSC_0091_1
Torsdag forrige uke fyllte jeg på vipper hos min faste salong Beauty Medical Care i Tønsberg. Så langt har de vært mine faste salong helt siden det nye året inntraff, og jeg har aldri vært mer fornøyd med vippeextensionet enn nå – enda jeg har hatt vippeextensions siden mars ifjor hos en annen salong. 

Jentene på BMC vet absolutt hva de driver med, og gjør alltid et grundig arbeid for å få best mulig resultat – og jeg er alltid like fornøyd ♥ Resultatet ser nok så naturlig ut, og det holder seg likedan i 2-3 uker. Selv har jeg en blanding av 10-12mm innerst ved øyet, og 12-14mm i ytterkanten. Jeg har også en blanding av vanlig en til en vipper, og 3D-vipper – for å ikke belaste vippene mine så voldsomt, men likevel få en liten volumeffekt. Jeg har heller inget behov for mascara ettersom vippene holder seg sorte og fine i lengden.

Neglene mine har også flinke Cecilie på Beauty Medical Care ordnet. Shellac blir stadig mer populært, og jeg blir selv bare mer og mer begeistret for det! Etter å ha testet ut calgel tidligere har jeg hatt problemer med å få neglene fine igjen. De ble veldig slitt, men det har shellacen hjulpet meg med.

Prisoversikten finner dere her. For å se flere resultater av vippeextensions behandlinger, eller andre behandlinger så kan dere ta en titt på deres instagram her, eller facebookside her. De har også en nettside med utfyllende informasjon for oss som ikke er like kjent med alle behandlingene. Den kan dere se ved å klikk dere inn her.

Bestill time via telefon 33 33 03 01 eller mail: post@beauty-medcare.no